INVITATION on behalf of Renie Spoelstra

We would like ask your attention for an upcoming event organized by one of our great artitsts Renie Spoelstra.

BOOK PRESENTATION | Underneath
5 - 8 pm, 19 June 2015 at 13 Speciaal, Kralingen, Rotterdam (NL)

 

(text Dutch only)

Ik heb het genoegen u te kunnen uitnodigen voor de feestelijke presentatie van de zeer speciale editie van mijn publicatie Underneath. Onder het genot van een hapje en drankje vindt deze plaats op vr. 19 juni, van 17.00 - 20.00 u in de winkel van 13 Speciaal te Kralingen. 

Special edition

De 30 speciale, gesigneerde edities van het boek Underneath worden gepresenteerd in een robuust houten blok cederhout, op maat gefreesd en behandeld op traditionele Japanse Shou-sugi-ban-wijze. Exclusief voor de speciale editie heb ik een serie unieke tekeningen gemaakt op hetzelfde formaat als het boek (Random Matter #1-#30, 2015, 13x22 cm, houtskool op papier) waarvan een exemplaar kan worden uitgekozen.*

 

De eerste 15 tekeningen zijn te zien op mijn website, de houten verpakking is gerealiseerd door de meubelmakers van 13 Speciaal. Voor de hele editie zijn hand- werk, vakmanschap, natuur en eenvoud kernwoorden geweest. Prijs: € 750,- excl. BTW.

Over Underneath

Het boek (totale oplage 300 stuks, 2015, eigen uitgave, te bestellen via mijn site) geeft inzicht in mijn werkproces in 64 pagina’s, (full colour) afbeeldingen van reizen, atelierfoto’s en recente tekeningen. Auteur van de inleiding en het interview

is Ernest van der Kwast, momenteel in de bestsellers top 10 met de roman De IJsmakers. De vormgeving was in goede handen bij Vuurrood Rotterdam. Het boek is Engelstalig en het formaat bewust compact en liggend met elastiekje (als knipoog naar de bekende Moleskine reisverslag boekjes), 13x22 cm.

 

 

Hartelijke groet en hopelijk tot vrijdag de 19e! 
Rsvp via r.spoelstra1@chello.nl

Renie Spoelstra